Piika & SisarKotihoitoKotihoito Helsinki

Kotihoito Helsinki

Kotihoito Helsinki - Piika & Sisar Oy tarjoaa Helsingin alueella laadukkaita ja ammattimaisia kotihoidon palveluita. Muista 60% kotitalousvähennys kotihoidon palveluista jos olet siihen oikeutettu, ja katso kotihoidon hinta alta! 

Apua itsenäiseen arkeen

Tiesitkö, että nykyään voit valita kaupungin kotihoidon sijaan myös yksityisen yrityksen auttamaan sinua?

Teemme kotihoitoa Helsingissä. Avustajasi on tukenasi, kun tarvitset apua omassa kodissasi asumiseen sekä arjen askareisiin tarpeidesi ja toiveidesi mukaisesti. Meille on tärkeää, että asiakassuhteemme ovat pysyviä ja apunasi ovat tutut henkilöt.

Kotihoidon palvelut huolehtivat sinusta kokonaisvaltaisesti - Kotihoito Helsinki

Avustajasi voi esimerkiksi:

  • auttaa mm. pukeutumisessa, ruokailussa, liikkumisessa, peseytymisessä, wc-toimissa, ihonhoidossa, kauppakäynneissä, ulkoilussa sekä asiointi- ja lääkärikäynneissä.
  • huolehtia, että ruokaa on riittävästi, koti on siisti ja lääkkeet on tilattu.
  • huolehtia kuntoutussuunnitelmasi toteutuksesta ja seurannasta, sekä edistää voimavarojasi ja toimintakykyäsi.
  • tehdä yhteistyötä kunnan kotihoidon, muiden hoitotahojen ja omaisten kanssa.
  • seurata terveydentilaasi, mitata verenpaineen, jakaa lääkkeet, antaa pistokset, ottaa näytteet, hoitaa haavat, katetroida, arvioida apuvälinetarpeet ja tehdä muistitestit.
  • antaa informaatiota eri tukimuodoista ja palveluista sekä auttaa niiden hakemisessa.

Kotihoitoa Helsingin kaupungin palvelusetelillä

Helsingin kaupunki on ottanut käyttöön palvelusetelin, jonka avulla voit ostaa kotihoidon palveluita yksityiseltä yritykseltä kaupungin kustantamana.

Palveluseteli on tulosidonnainen ja se sisältää omavastuuosuuden. Usein yksityiseltä yritykseltä ostettu kotihoito on kuitenkin edullisempi.

Jos tarvitset apua kotiisi, Helsingin kaupunki tekee sinulle palvelutarpeen arvioinnin. Kun tarve on todettu, voit valita haluatko palvelusi kaupungin kotihoidolta vai haluatko ostaa palvelusi haluamaltasi palveluntuottajalta palvelusetelillä.

Palvelumme voit ostaa joko Helsingin kaupungin myöntämällä palvelusetelillä tai yksityisesti, jolloin voit ostaa palvelusi arvonlisäverottomana ja saat niistä lisäksi kotitalousvähennyksen.

 

Kotihoito Helsinki - Yrityksestä

Piika & Sisar Oy on sosiaali- ja terveyspalveluiden tuottaja joka on rekisteröity Valviraan ja Aluehallintovirastoon. Olemme tehneet kodinhoidon toimia vuodesta 2007 alkaen.

Mikäli koet, että tarvitset esimerkiksi korkean ikäsi tai sairautesi vuoksi apua kotiin, ota yhteys Helsingin kaupungin seniori-infoon.

Jos haluat lisätietoja, voit ottaa yhteyttä myös suoraan meihin: palvelu@piika.fi / puh. 0207 641 641.

 

TILAA MEIDÄT ILMAISELLE ARVIOKÄYNNILLE

 

Verottaja myöntää monista koti- ja hoivapalveluista 60% kotitalousvähennyksen vuonna 2022. Katso tarkemmat ohjeet vero.fi.

Lue kotihoitoon liittyvä artikkeli: Kun sairaus yllättää