Piika & SisarKotihoitoKotihoito Espoo

Kotihoito Espoo

Piika & Sisar Oy - Kotihoito Espoo - on ammattitaitoinen sosiaali- ja terveyspalveluiden tuottaja. Olemme tarjonneet kotihoidon palveluita myös Espoon alueella vuodesta 2007 alkaen.

Tukea hyvinvointiin ja apua itsenäiseen arkeen

Tiesitkö, että tänä päivänä voit valita kaupungin kotihoidon sijaan myös yksityisen yrityksen hoitamaan sinua kotiisi?

Teemme vuosien kokemuksella kotihoitoa Espoossa. Hoitajasi tukee sinua itsenäisessä asumisessasi, hyvinvoinnissasi ja arjen askareissasi. Meille tärkeää on, että asiakassuhteemme ovat pitkäkestoisia, jotta sinua hoitaa sama tuttu hoitajasi.

Kokonaisvaltaiset palvelut - Kotihoito Espoo

Oman kodin hoitajasi voi esimerkiksi:

  • auttaa kaikissa arjen askereissa tarpeen mukaan, esimerkiksi pukeutumisessa, ruokailussa, liikkumisessa, hygieniatoimenpiteissä, sekä kauppa-, lääkäri- ja muilla asiointikäynneillä.
  • huolehtia, että sinulla on kaikki hyvin kodissasi, esimerkiksi varmistamalla, että sinulla on riittävästi ruokaa, kotisi on siisti ja lääkkeesi on tilattu varmasti ajoissa.
  • huolehtia kuntoutussuunnitelmasi toteutuksesta ja seurannasta, seuranpidosta sekä voimavarojesi ja toimintakykysi edistämisestä.
  • tehdä tiivistä yhteistyötä omaisten, kunnan kotihoidon ja muiden hoitotahojen kanssa.
  • huolehtia terveydestäsi esimerkiksi mittaamalla verenpaineesi, jakamalla lääkkeesi, antamalla tarvittavat pistokset, ottamalla näytteet, hoitamalla haavasi, katetroimalla, sekä arvioimalla apuvälinetarpeet ja tekemällä muistitestit.
  • neuvoa eri tukimuodoissa ja palveluissa sekä auttaa niiden hakemisessa.

Espoon kaupungilta kotihoitoa palvelusetelillä

Espoon kaupungilta on mahdollista saada palveluseteli, jolla voit ostaa kotihoitoa myös yksityiseltä yritykseltä kaupungin kustantamana.

Palveluseteli on tulosidonnainen ja se sisältää omavastuuosuuden. Usein yksityiseltä yritykseltä ostettu kotihoito on kuitenkin edullisempi.

Jos tarvitset apua sujuvaan ja itsenäiseen arkeen, Espoon kaupunki tekee sinulle palvelutarpeen arvioinnin. Kun tarve on todettu, voit valita haluatko palvelusi kaupungin kotihoidolta vai haluatko ostaa palvelusi haluamaltasi palveluntuottajalta palvelusetelillä.

Palvelumme voit ostaa joko Espoon kaupungin myöntämällä palvelusetelillä tai yksityisesti, jolloin voit ostaa palvelusi arvonlisäverottomana ja saat niistä lisäksi kotitalousvähennyksen.

 

Kotihoito Espoo: kotihoidon palvelut Piika & Sisar Oy:ltä

Piika & Sisar Oy on Aluehallintovirastoon ja Valviraan rekisteröity sosiaali- ja terveyspalveluiden tuottaja. Olemme tarjonneet ammattitaitoista kotihoitoa jo vuodesta 2007 alkaen.

Mikäli koet, että tarvitset esimerkiksi korkean ikäsi tai sairautesi vuoksi apua kotiin, ota yhteys Espoon kaupungin seniori-infoon.

Jos haluat lisätietoja, voit ottaa yhteyttä myös suoraan meihin: palvelu@piika.fi / puh. 0207 641 641.

 

TILAA MEIDÄT ILMAISELLE ARVIOKÄYNNILLE

Verottaja myöntää monista koti- ja hoivapalveluista 60% kotitalousvähennyksen myös vuonna 2022. Katso tarkemmat ohjeet vero.fi.

Lue kotihoitoon liittyvä artikkeli: Kun sairaus yllättää