Piika & SisarKotisiivous

Kotisiivous

Huolellisesti valittu sydämellinen kodinhoitajamme siivoaa kotisi toivomuksesi mukaisesti. Voit vähentää 50 % hinnasta verotuksessasi.

Arvonlisäveroton siivous

Arvonlisäverottomasti kotisiivouksen voi ostaa henkilö, jonka toimintakyky on alentunut esimerkiksi iän tai sairauden takia.

Siisti ja puhdas koti on osa ihmisarvoista elämää. Jokainen meistä kokee elämänsä olevan hallitsematonta, jos koti on likainen ja sekaisin.

Piika & Sisar Oy:n sydämellinen kodinhoitaja tulee avuksesi. Pääsääntöisesti luoksesi tulee tuttu pieni tiimi tai jopa sama ihminen lähes joka kerran. Kotisiivouksen lisäksi kodinhoitajasi vaihtaa lakanat, pesee pyykit, vie roskat, käy kaupassa, laittaa ruokaa ja ulkoiluttaa koirasi – toivomustesi mukaisesti.

Saat kuukausittaiset kotisiivoukset helposti neliöiden mukaan laskettuna, alkaen 52€/kk. Ota meihin yhteyttä ja tilaa ilmainen tutustumiskäynti.

Teemme kotisiivousta Helsingissä, Espoossa ja Vantaalla.

Miten toivoisit, että vanhempasi saisivat elää ja tulla hoidetuksi?

Meistä jokainen ikääntyy ja avuntarve tulee väistämättä eteen jossain vaiheessa. Miten toivoisit, että vanhempasi saisivat elää ja tulla hoidetuksi, kun he eivät enää pärjää yksin? Soita meille ja kerro huolesi. Saat meiltä informaatiota yhteiskunnan tukimuodoista.

Arvonlisäverollinen kotisiivous

Arjen luksusta on saada päättää ajankäyttönsä tavat: vietänkö aikani kotitöitä tehden, harrastusten parissa, läheisten ja ystävien kanssa tai joutilaana. Kotona on paljon muita töitä siivouksen lisäksi, joiden ulkoistaminen helpottaa elämää.

Oma kodinhoitaja hoitaa kaikki mahdolliset ja mahdottomat kotityöt, sinun toiveittesi mukaisesti.

Kun valitset kodinhoitajaa, on luonnollista, että hänen kanssaan pitää tulla toimeen – mieluiten loistavasti.

Mikäli näin ei olisi, voit pyytää meitä vaihtamaan henkilöä.

Kodinhoitajasi on koulutettu työhönsä ja hänen taustansa on tarkistettu.

Jos et ole tyytyväinen siivousjälkeen, tulemme tekemään uuden siivouksen.

Lisäpalveluina mm.

  • pyykinpesu ja silitys
  • koiran ulkoilutus
  • kaupassa käynti ja ruoanlaitto
  • juhlajärjestelyissä avustaminen
  • pihatyöt
  • pienet korjaustyöt
  • matka-aikana kukkien kastelu ja postien tyhjentäminen