Piika & SisarKotihoitoKotihoito Vantaa

Kotihoito Vantaa

Kotihoito Vantaa - oma kotihoitajasi auttaa arjen kaikissa asioissa, kuten ruokailussa, asioinnissa, syömisessä ja muissa jokapäiväisissä askareissa. Kodin hoitajasi huolehtii että jääkaapissa on riittävästi ruokaa, tarvitsemasi lääkkeet on tilattu ja kotisi pysyy siistinä.

Itsenäisen arjen apuvoima

Tiesitkö, että nykyään voit valita kaupungin kotihoidon sijaan myös yksityisen yrityksen tukemaan itsenäistä asumistasi?

Teemme kotihoitoa Vantaalla. Kodinhoitajasi on tukenasi, kun tarvitset apua omassa kodissasi asumiseen, arkisiin askareisiin ja terveydenhoitosi tueksi. Pyrimme pitkäkestoisiin asiakassuhteisiin, jotta sinua auttaa sama tuttu hoitaja.

Kotihoito Vantaa - tarjoamme kokonaisvaltaisia kotihoidon palveluita

Kodinhoitajasi:

  • auttaa päivittäisissä toimissa, kuten pukeutumisessa, ruokailussa, liikkumisessa, hygieniatoimenpiteissä, sekä erilaisissa asiointikäynneissä.
  • huolehtii muun muassa, että sinulla on ruokaa on riittävästi, kotisi on siisti ja lääkkeet on tilattu ajoissa.
  • huolehtii kuntoutussuunnitelmasi toteutuksesta ja seurannasta, pitää sinulle seuraa, sekä edistää aktiivisesti voimavarojasi ja toimintakykyäsi.
  • tekee tiivistä yhteistyötä omaisesti, kunnan kotihoidon ja muiden hoitotahojen kanssa.
  • seuraa ja huolehtii terveydentilastasi esimerkiksi mittaamalla verenpaineesi, jakamalla lääkkeesi, antamalla tarvittavat pistokset, ottamalla näytteet, hoitamalla haavat, katetroimalla, sekä arvioimalla apuvälinetarpeet ja tekemällä muistitestit.
  • antaa informaatiota eri tukimuodoista ja palveluista sekä auttaa niiden hakemisessa.

Vantaan kaupunki mahdollistaa kotihoidon palvelusetelillä

Vantaan kaupunki tarjoaa nykyään palvelusetelin, jonka avulla voit ostaa kotihoidon palveluita myös yksityiseltä yritykseltä kaupungin kustantamana.

Palveluseteli on tulosidonnainen ja se sisältää omavastuuosuuden. Usein yksityiseltä yritykseltä ostettu kotihoito on kuitenkin edullisempi.

Jos tarvitset apua sujuvaan ja itsenäiseen arkeen, Vantaan kaupunki tekee sinulle palvelutarpeen arvioinnin. Kun tarve on todettu, voit valita haluatko palvelusi kaupungin kotihoidolta vai haluatko ostaa palvelusi haluamaltasi palveluntuottajalta palvelusetelillä.

Palvelumme voit ostaa joko Vantaan kaupungin myöntämällä palvelusetelillä tai yksityisesti, jolloin voit ostaa palvelusi arvonlisäverottomana ja saat niistä lisäksi kotitalousvähennyksen.

 

Kotihoito Vantaa - Piika & Sisar Oy

Piika & Sisar Oy on Aluehallintovirastoon ja Valviraan rekisteröity sosiaali- ja terveyspalveluiden tuottaja. Olemme tarjonneet ammattitaitoista kotihoitoa jo vuodesta 2007 alkaen.

Mikäli koet, että tarvitset esimerkiksi korkean ikäsi tai sairautesi vuoksi apua kotiin, ota yhteys Vantaan kaupungin seniori-infoon.

Jos haluat lisätietoja, voit ottaa yhteyttä myös suoraan meihin: palvelu@piika.fi / puh. 0207 641 641.

 

TILAA MEIDÄT ILMAISELLE ARVIOKÄYNNILLE

 

Verottaja myöntää monista koti- ja hoivapalveluista kotitalousvähennyksen. Katso tarkemmat ohjeet vero.fi.

Lue kotihoitoon liittyvä artikkeli: Kun sairaus yllättää