Piika & SisarKotisiivousKotisiivous Helsinki

Kotisiivous Helsinki

Kodin siivous Helsinki ja lähialueet - sydämellinen kodinhoitajasi siivoaa ja hoitaa kotisi toiveittesi mukaisesti

Jokainen voi itse päättää ajankäyttönsä tavat: vietänkö aikani kotitöitä tehden, harrastusten parissa, läheisten seurassa vai leväten. Kotona on siivouksen lisäksi myös paljon muita töitä, joiden ulkoistaminen helpottaa elämää.

Sinulle osoitettu kodinhoitaja tekee kaikki toivomasi kotityöt puolestasi. Saat työhönsä koulutetun ja taustoiltaan tarkistetun oman kodinhoitajan, joka huolehtii kodistasi.

Kodinhoitajaa valittaessa on tärkeää, että hänen kanssaan tullaan toimeen – mieluiten erinomaisesti. Mikäli et ole täysin tyytyväinen kodinhoitajaasi, voit pyytää henkilön vaihtoa ja jos siivousjälki ei ole mieluinen, saat uuden siivouksen.

Mitä kotisiivous sisältää?

 • Pölyjen ja pintojen pyyhintä
 • Lattioiden imurointi ja nihkeämoppaus
 • Kylpyhuoneen pintojen ja vesikalusteiden puhdistus
 • Keittiön pintojen puhdistus

Autamme monipuolisesti myös erilaisissa arjen askareissa toiveidesi mukaan. Voit tilata kotihoitajaltamme kotisiivouksen yhteyteen esimerkiksi seuraavia lisäpalveluita:

 • Pyykkihuolto: pyykin silittäminen ja pesu
 • Koiran ulkoiluttaminen
 • Kaupassa käyminen ja ruoanlaitto
 • Juhlien järjestämisessä avustaminen
 • Kaikki pihatyöt
 • Kodin pienet korjaustyöt
 • Kukkien kastelu ja postin haku, jos olet matkalla

Teemme kotisiivouspalvelut Helsingissä, koko kaupungin alueella. 

Muistathan, että kotisiivous on kotitalousvähennyskelpoista palvelua. Voit vähentää verotuksessasi jopa 60 % siivouspalveluiden hinnasta!

Arvonlisäveroton kotisiivous Helsingissä

Puhdas ja siisti koti on tärkeä osa arvokasta elämää. Meistä jokainen kokee varmasti elämän hallitsemattomaksi, jos kotikin on sekaisin tai likainen.

Arvonlisäveroton kotisiivous on sinulle tai läheisellesi, mikäli toimintakyky on alentunut iän tai sairauden takia pysyvästi tai väliaikaisesti.

Sydämellinen kodinhoitaja tulee avuksesi Piika & Sisar Oy:lta. Luoksesi tulee tuttu tiimi, tai yksi sinulle osoitettu kodinhoitaja. Kodin ylläpitosiivouksen lisäksi kodinhoitajasi voi vaihtaa lakanat, pestä pyykit, viedä roskat, käydä kaupassa, kokata ja ulkoiluttaa koiran. Käynti on aina toiveidesi ja tarpeidesi mukainen.

Kysy lisää kotisiivouksesta ja kodinhoitopalveluista, ota yhteyttä!

Pyydä tarjous kotisiivouksesta tai kysy lisää

Haluatko arvion kotisiivouksen hinnasta tai heräsikö sinulla kysymyksiä?

Soita numeroon 0207 641 642 tai lähetä sähköpostia palvelu@piika.fi. Vastaamme mielellämme kaikkiin kysymyksiin ja suunnittelemme kanssasi tarpeitasi vastaavat kotisiivouksen ja kodinhoidon palvelut. Saat yksilöidyn tarjouksen kotisiivouksesta, mikä ei sido sinua mihinkään.