Piika & SisarKotisiivousKotisiivous Espoo

Kotisiivous Espoo

Sinulle valittu sydämellinen kodinhoitaja huolehtii kodistasi Espoon seudulla

Kodin siivouspalvelu antaa vapauden valita itse, miten käytät aikasi: käytätkö vapaa-aikasi kotitöihin, harrastuksiin vai perheen ja ystävien kanssa. Ulkoistamalla kotityöt ja kodin ylläpidon vapautat aikaa mielekkäämpään tekemiseen ja helpotat omaa elämääsi.

Piika & Sisar Oy antaa sinulle oman, sydämellisen kodinhoitajan arkiseen kodin ylläpitoon. Sinulle määrätään työhön koulutettu ja taustoiltaan tarkistettu kodinhoitaja, joka tekee kaikki ne kotityöt, joita tarvitset ja toivot. Kodin siivous on kaiken palvelun lähtökohtana.

Koti on hyvin tärkeä ja yksityinen paikka, joten kodinhoitajaa valittaessa saa olla tarkka. Valitse kodinhoitaja, jonka kanssa tulet hyvin toimeen – tarvittaessa voit myös pyytää meiltä henkilön vaihtoa. Saat lisäksi uuden kotisiivouksen, jos kotisiivous ei ole mielestäsi riittävän hyvä ja kattava.

Kotisiivous sisältää aina:

 • Pölyjen ja pintojen pyyhinnän
 • Lattioiden imurointi ja nihkeämoppauksen
 • Kylpyhuoneen pintojen ja vesikalusteiden puhdistuksen
 • Keittiön pintojen puhdistuksen

Halutessasi voit tilata meiltä kotisiivouksen yhteyteteen tarpeidesi mukaiset lisäpalvelut ja apua arjen askareisiin. Muutama esimerkiksi:

 • Pyykin pesussa ja silityksessä
 • Koiran ulkoilutuksessa
 • Ruokakaupassa käynnissä ja ruoanlaitossa
 • Juhlien järjestämisessä ja siivouksessa auttamisessa
 • Puutarhan ja pihan ylläpitotöissä
 • Kodin pienissä korjaustöissä
 • Matkalla ollessasi kukkien kastelussa ja postin haussa

Kotisiivouspalvelut voit tilata koko Espoon alueelle. 

Kotisiivous on kotitalousvähennykseen oikeuttavaa palvelua – vähennä verotuksessasi jopa 40 % kotisiivouksen hinnasta.

Kotisiivous alv 0% Espoo

Ihmisarvoinen elämä lähtee puhtaasta ja siististä kodista. Jos koti on sekaisin ja likainen, voi koko elämä tuntua hallitsemattomalta.

Toimintakyvyn alentuessa sinä tai läheisesi olette oikeutettuja arvonlisäverottomaan kotisiivoukseen. Toimintakyky voi alentua väliaikaisesti tai pysyvästi esimerkiksi iän, sairauden tai tapaturman takia.

Tilaa sydämellinen kodinhoitaja avuksesi! Kotiisi tulee aina tuttu tiimi, tai yksi sinulle osoitettu kodinhoitaja. Ylläpitosiivouksen lisäksi kodinhoitajasi tekee puolestasi kaikki arjen askareet, mitä toivot: vaihtaa lakanat, pesee pyykit, vie roskat, käy kaupassa, tekee ruoan ja ulkoiluttaa koiran.

Arvonlisäveroton kotisiivous - kysy lisätietoja ja pyydä tarjous!

Pyydä yksilöllinen tarjous kotisiivouksesta

Pyydä yksilöllinen tarjous kotiisiivouksesta ja mahdollisista lisäpalveluista – se ei sido sinua mihinkään. Ota myös rohkeasti yhteyttä, jos haluat tietää lisää kotisiivouksesta tai muista palveluistamme.

Soita numeroon 0207 641 641 tai lähetä sähköpostia palvelu@piika.fi. Suunnittelemme kanssasi yksilöllisesti sinulle sopivat kotisiivouksen ja kodinhoidon palvelut sekä vastaamme mielellämme mahdollisiin kysymyksiisi.