Piika & SisarKotisiivousKotisiivous Espoo

Kotisiivous Espoo

Sinulle valittu sydämellinen kodinhoitaja huolehtii kodistasi Espoon seudulla

Sinulla on vapaus valita itse, miten käytät aikasi: käytätkö vapaa-aikasi kotitöihin, harrastuksiin vai perheen ja ystävien kanssa. Ulkoistamalla kotityöt ja kodin ylläpidon vapautat aikaa mielekkäämpään tekemiseen ja helpotat omaa elämääsi.

Piika & Sisar Oy:lta saat oman, sydämellisen kodinhoitajan kodin ylläpitoon. Sinulle määrätään työhön koulutettu ja taustoiltaan tarkistettu kodinhoitaja, joka tekee kaikki kotityöt, mitä tarvitset ja toivot.

Koti on hyvin tärkeä ja yksityinen paikka, joten kodinhoitajaa valittaessa saa olla tarkka. Valitse kodinhoitaja, jonka kanssa tulet hyvin toimeen – tarvittaessa voit myös pyytää meiltä henkilön vaihtoa. Saat lisäksi uuden kotisiivouksen, jos siivousjälki ei ole mieluinen.

Kotisiivouksen lisäpalvelut:

  • pyykin peseminen ja silittäminen
  • koiran ulkoilutus
  • ruokakaupassa käynti ja ruoanlaitto
  • juhlien järjestämisessä ja siivouksessa auttaminen
  • puutarhan ja pihan ylläpitotyöt
  • kodin pienet korjaustyöt
  • matkalla ollessasi kukkien kastelu ja postin haku

Kotisiivouspalvelut voit tilata koko Espoon alueelle. 

Kotisiivous on kotitalousvähennykseen oikeuttavaa palvelua – vähennä verotuksessasi jopa 40 % kotisiivouksen hinnasta.

Arvonlisäveroton kotisiivous Espoossa

Ihmisarvoinen elämä lähtee puhtaasta ja siististä kodista. Jos koti on sekaisin ja likainen, voi koko elämä tuntua hallitsemattomalta.

Toimintakyvyn alentuessa sinä tai läheisesi olette oikeutettuja arvonlisäverottomaan kotisiivoukseen. Toimintakyky voi alentua väliaikaisesti tai pysyvästi esimerkiksi iän, sairauden tai tapaturman takia.

Tilaa sydämellinen kodinhoitaja avuksesi! Kotiisi tulee aina tuttu tiimi, tai yksi sinulle osoitettu kodinhoitaja. Ylläpitosiivouksen lisäksi kodinhoitajasi tekee puolestasi kaikki arjen askareet, mitä toivot: vaihtaa lakanat, pesee pyykit, vie roskat, käy kaupassa, tekee ruoan ja ulkoiluttaa koiran.

Kysy lisätietoja ja pyydä hinta kotisiivouksesta, ota yhteyttä!