Piika & SisarKotisiivousMiksi kodin siivous kannattaa jättää ammattilaisen huoleksi?

Miksi kodin siivous kannattaa jättää ammattilaisen huoleksi?

Haaveiletko omasta ajasta, harrastuksista tai vapaa-ajasta perheen kanssa? Inhoatko muuten vain siivoamista?

Jätä kodin siivous omalle kotisiivoojalle, niin saat aikaa asioille, joista nautit.

Tiesithän, että saat kotisiivouksesta rahaa takaisin verotuksessa? Jos kodissasi käy siivooja, voit hakea kotitalousvähennystä, joka on 60 % kotisiivouksen hinnasta.

5 syytä, miksi kodin siivouksen ulkoistaminen kannattaa

  • Säästät aikaa. Kun aikaasi vapautuu siivoamiselta, voit tehdä enemmän asioita, joista nautit.
  • Henkinen hyvinvointi. Kun ulkoistat siivouksen, sinun ei myöskään tarvitse enää stressata tekemättömistä kotitöistä. Lisäksi puhdas koti rauhoittaa tutkitusti mieltä.
  • Parempi sisäilman laatu. Säännöllinen ja huolellinen siivous parantaa sisäilman laatua, mikä vaikuttaa merkittävästi esimerkiksi terveyteesi ja vireystilaasi.
  • Omaisuutesi arvo säilyy. Ammattilainen osaa siivota kotisi sopivilla puhdistusaineilla ja välineillä, jotta kotisi pinnat ja huonekalut eivät vahingoitu. Säännöllinen ja huolellinen puhdistus pitää pinnat ja huonekalut myös pitkäikäisinä ja hyväkuntoisina.
  • Tuet kotimaista yrittäjyyttä. Useimmat kotisiivousyritykset ovat melko pieniä ja suomalaisten yrittäjien omistamia. Kun tuet kotimaista yrittäjyyttä, tuet koko kansantaloutta.

Kodin siivouksen perussisältö ja yksilölliset toiveet

Kotisiivouksen perusasioiden (pintojen ja pölyjen pyyhinnän, märkätilojen puhdistamisen, imuroinnin sekä lattian nihkeäpyyhinnän) lisäksi otamme aina huomioon myös sinun toiveesi. Ikkunoiden pesu ja uunin puhdistus ovat tyypillisiä lisäpalveluita. Teemme myös muuttosiivouksen, mikä helpottaa stressaavaa muuttoa.

Kotisiivous on on sijoitus omaan hyvinvointiin, jaksamiseen ja vapaa-aikaan. Lue lisää kodin siivouspalveluistamme ja nauti helpommasta arjesta!