Piika & SisarPiika & Sisar yrityksenä

Piika & Sisar yrityksenä

Piika & Sisar Oy on vuonna 2007 perustettu sosiaali- ja terveydenhoitoalan yritys.

Tuotamme koteihin palveluita siivouksesta sairaanhoitoon sekä kunta-asiakkaille että itsemaksaville asiakkaille.

Valikoimassamme on mm. seuraavia palveluita: Kotihoito, kotisairaanhoito, kotisiivous, henkilökohtainen avustaminen sekä omaishoidon vapaat.

 

Missio

Tehtävänämme on mahdollistaa, omalta osaltamme asiakkaillemme ihmisarvoinen elämä, se että he saavat asua kotonaan, jos sitä toivovat ja se, että heitä kohdellaan kunnioittavasti ja arvostavasti.

 

Referenssit

Asiakkainamme on Helsingin, Espoon, Vantaan ja Oulun kaupungit ja näiden kaupunkien ikääntyneet, vammaiset ja lapsiperheet.

 

Lisäksi meillä on kasvava joukko asiakkaita, jotka ovat valinneet itse palveluntuottajansa ja maksavat palvelunsa joko kunnalta pyydetyllä palvelusetelillä tai itse.

 

Asiakastyytyväisyys

Jos koet, että apunasi olevan ihmisen kanssa ei henkilökemia toimi, toivomme, että ilmoitat siitä meille. Vaihdamme avustava henkilön mieleiseesi.

Jos et ole tyytyväinen tehtyyn työhön, toivomme että ilmoitat myös siitä meille. Voit lähettää sähköpostia tai soittaa. Tulemme korjaamaan tilanteen viimeistään kahden päivän kuluessa.

 

Toimintamme on vastuuvakuutettua ja meillä on potilasvakuutus.

Kaikki työntekijämme ovat nuhteettomia taustaltaan ja he kaikki ovat sitoutuneet ehdottomaan salassapitovelvollisuuteen.

 


Lue lisää