Piika & SisarHenkilökohtainen avustajaHenkilökohtainen avustaja Helsinki

Henkilökohtainen avustaja Helsinki

Piika & Sisarelta saat luotettavan ja ammattitaitoisen henkilökohtaisen avustajan Helsingissä. Kaikki avustajamme ovat koulutettu kunnioittamaan itsemääräämisoikeuttasi ja ymmärtämään, että henkilökohtaisen avustajan rooli on olla auttavina käsinä ja jalkoina – ei tehdä päätöksiä puolestasi.

Henkilökohtaisen avustamisen palvelut suunnitellaan aina yksilöllisesti tarpeidesi mukaan. Meillä on kokemusta esimerkiksi ALS ja MS -taudeista, hemiplegiasta, aivovammoista, selkäydinvammoista, parkinsonintaudista sekä näkövammoista.

Missä henkilökohtainen avustajasi voi auttaa?

Henkilökohtaisen avustamisen tarkoituksena on auttaa asiakasta esimerkiksi:

  • päivittäisissä toimissa
  • työssä ja opiskelussa
  • harrastuksissa
  • yhteiskunnallisessa osallistumisessa
  • sosiaalisen vuorovaikutuksen ylläpitämisessä

Päivittäisillä toimilla tarkoitetaan esimerkiksi liikkumista, pukeutumista, henkilökohtaisen hygienian hoitoa, vaate- ja ruokahuoltoa, kodin siisteydestä huolehtimista sekä asiointia kaupoissa.

Meillä saat itse valita oman henkilökohtaisen avustajasi

Voit valita henkilökohtaisen avustajasi pyytämällä kotiisi muutaman ehdokkan tutustumiskäynnille tai vaihtoehtoisesti osallistua rekrytointitilaisuuteen toimistollamme.

Pyrimme aina siihen, että avustaja olisi useimmiten sama henkilö tai tuttu pieni tiimi.

Henkilökohtaisen avustamisen palveluiden tilaaminen meiltä on turvallista myös poikkeusaikoina. Henkilökuntamme on koulutettu toimimaan vastuullisesti, turvallisesti ja hygieenisesti siten, että riski tautien leviämiseen on mahdollisimman pieni.

Kysy lisää henkilökohtaisen avustamisen palveluista Helsingissä!