Piika & SisarHenkilökohtainen avustajaHenkilökohtainen avustaja Espoo

Henkilökohtainen avustaja Espoo

Piika & Sisarelta saat sydämellisen ja luotettavan henkilökohtaisen avustajan Espoossa. Avustajamme ovat huolellisesti koulutettuja siten, että he osaavat kunnioittaa itsemääräämisoikeuttasi ja toimia auttavina käsinäsi ja jalkoinasi.

Henkilökohtaisen avustamisen palvelut suunnitellaan yksilöllisten tarpeidesi mukaan. Meillä on kokemusta esimerkiksi ALS ja MS -taudeista, hemiplegiasta, aivovammoista, selkäydinvammoista, parkinsonintaudista sekä näkövammoista.

Miten voimme olla avuksi?

Henkilökohtainen avustajasi auttaa sinua esimerkiksi:

  • päivittäisissä toimissa
  • työssä ja opiskelussa
  • harrastuksissa
  • yhteiskunnallisessa osallistumisessa
  • sosiaalisen vuorovaikutuksen ylläpitämisessä

Päivittäisillä toimilla tarkoitetaan esimerkiksi liikkumista, pukeutumista, henkilökohtaisen hygienian hoitoa, vaate- ja ruokahuoltoa, kodin siisteydestä huolehtimista sekä asiointia kaupoissa.

Valitse itse oma henkilökohtainen avustajasi

Meillä saat itse valita henkilökohtaisen avustajasi. Voit pyytää kotiisi muutaman ehdokkaan tutustumiskäynnille tai osallistua rekrytointitilaisuuteen toimistollamme.

Pyrimme aina siihen, että avustaja olisi useimmiten sama henkilö tai tuttu pieni tiimi.

Henkilökohtaisen avustamisen palveluiden tilaaminen meiltä on turvallista myös poikkeusaikoina. Henkilökuntamme on koulutettu toimimaan vastuullisesti, turvallisesti ja hygieenisesti siten, että riski tautien leviämiseen on mahdollisimman pieni.

Kysy lisää henkilökohtaisen avustamisen palveluista Espoossa!